Mai jos se poate consulta politica de termeni si conditii utilizata de echipa clickuri.ro pentru buna desfasurare a activitatii online.

Acceptul utilizatorilor se considera obtinut pe deplin si in totalitate odata cu accesarea informatiilor de pe site-ul nostru, orice reclamatie ulterioara fiind respinsa. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii de mai jos, va trebui sa parasiti site-ul imediat.

Informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict de uz personal. Orice reproducere, trunchiere, reformulare sau copiere in scopuri comerciale este strict interzisa, indiferent ca aceasta se produce in mediu electronic sau in mediu de tip print.

In cazul in care doriti sa folositi aceste informatii in scop comercial, trebuie sa ne adresati o cerere si sa asteptati acordul nostru scris.

Toate informatiile de pe clickuri.ro sunt de uz general si nu sunt adaptate pentru cazuri particulare. In cazul in care doriti sa folositi aceste informatii pentru uz propriu, va recomandam sa va adresati in prealabil unor specialisti in domeniu.

Administratorul si editorii clickuri.ro nu pot fi trasi sub nicio forma la raspundere pentru daune ce pot interveni ca urmare a folosirii informatiilor de pe site-ul nostru, indiferent de momentul si de locul aparitiei acestora.

Clickuri.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra corectitudinii si a informatiilor prezente pe site si nu raspunde sub nicio forma asupra conformitatii acestora.